نکاتی که باید در پخت کیک رعایت کنید

نکاتی که باید در پخت کیک رعایت کنید
Posted: مرداد 14, 1396
Categories: مقالات
Comments: 0

مقالات

"نکاتی که باید بدانید"

 

برای تشخیص تخم مرغ تازه ، آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف می رود ، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر است از آن استفاده نکنید.


برای تهیه انواع کیک ، به جای شیر می توانید آب میوه را جایگزین کنید، به این ترتیب طعم کیک شما هم تغییر خواهد کرد


· آب کردن شکلات تخته ای ( برای استفاده در انواع کیک و شیرینی ):

          - راه اول:تکه های شکلات را در کاسه ای قرار دهید و نصف استکان قهوه داغ روی آن بریزید. هم زود آب می شود و هم شیرینی شما خوش طعم می شود.

          - راه دوم: استفاده از روش طبخ غیر مستقیم . شکلات را دریک ظرف گود بریزید و این ظرف را در ظرف بزرگتر حاوی آب گرم قرار دهید ؛ ظرف بزرگ را روی حرارت کم قرار دهید و شکلات را مرتب هم بزنید تا آب شود. 


خاکه قند را می توانید با آسیاب کردن کاملاً یک دست کنید و به جای شکر به کار ببرید. 

Print
Tags:
Rate this article:
3.0

Please login or register to post comments.